Når du kigger på hylderne hos farvehandleren, er det nemt at blive skrupforvirret. Der findes 65 forskellige slags hvid, og producenterne bruger forskellige ord om produkter, der stort set er identiske.

Hvad skal du vælge? ”Hvid” er ikke et godt nok svar.

Farvehandleren spørger dig om dit formål. Hvilken overflade du skal male på. Hvilken type maling du vil have, og hvad den skal indeholde.

For det rigtige valg kan spare dig for en gevaldig hovedpine og mange ærgrelser.

Det samme kan siges om at træffe karrierevalg. Især når man er ny i branchen for digital kommunikation og markedsføring. Vi kender alle følelsen af at valgene er alt for mange og at man ikke ved hvilken hvid der er bedst.

Vi har alle hver især stået alene og fortvivlet i malerbutikken og skulle tage de samme beslutninger, som du er på nippet til. Med Pas på mig, jeg er ny i branchen! står du på skuldrene af 18 unge, digitale ildsjæle, der allerede har trådt ved siden af og allerede har lært tips og tricks til branchen.

Og når vi ser tilbage på den tid, da vi skulle finde vores første job, tænker vi i kor: “Her kunne jeg godt have brugt en håndbog eller en guide”.

Derfor besluttede vi en sen efterårsdag at skrive dén bog,